Zaštita osobnih podataka

Uvod

U Hamapharmu cijenimo vašu privatnost, zato vaše podatke pažljivo čuvamo.

Zaštita osobnih podataka na www.collagentime.hr može se promijeniti ili nadopuniti bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom www.collagentime.hr nakon promjene ili nadopune, korisnik stranice potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.

Koje podatke prikupljamo i zašto

Hamapharm prikuplja samo osobne podatke korisnika stranice koji su nužni za informiranje o novim proizvodima, akcijama te dostavi promotivnih materijala, newslettera ili unaprjeđenja odnosa sa korisnicima.

Podaci koje prikupljamo su: Ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, demografske karakteristike.

Tko ima pristup podacima korisnika

Pristup bazi s osobnim podacima korisnika stranice ima samo tvrtka Hamapharm.

Hamapharm se obvezuje štiti osobne podatke korisnika stranice u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka korisnika stranice. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Hamapharm po nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke korisnika stranice. Hamapharm štiti osobne podatke korisnika stranice prikupljajući samo nužne podatke.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Prava korisnika stranice

Korisnik stranice uvijek ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu osobnih podataka.

Korisnik stranice uvijek ima pravo zatražiti odjavu s primanja newsletter obavijesti ili brisanje iz Hamapharmove baze podataka javljanjem na info@collagentime.hr ili na tel/fax +385 1 2420 407.

Kolačići

Kolačići su privremeno pohranjeni na vašem tvrdom disku i omogućavaju www.collagentime.hr stranici prepoznavanje vašeg računala kada sljedeći put posjetite našu stranicu. Hamapharm upotrebljava kolačiće za prikupljanje informacija u vezi upotrebljavanja online stranice.

Kako bi stranice www.collagentime.hr ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti informacije o korištenju stranice u kolačiće. Prema EU regulativi, Hamapharm prije spremanja kolačića traži pristanak korisnika. Korištenjem web stranice www.collagentime.hr korisnik pristaje na upotrebu kolačića.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i mijenjati u web pregledniku kojrg korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ako korisnik onemogući kolačiće, postoji mogućnost da neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.collagentime.hr.

Maloljetnici

Maloljetne osobe ne bi smjele ostavljati bilo koje osobne podatke bez dozvole roditelja ili skrbnika. Hamapharm ne skuplja podatke maloljetnih osoba ako je o tome informiran, odnosno svjestan da su maloljetne.

Voditelj Zbirke osobnih podataka

Tvrtka Hamapharm d.o.o. sa sjedištem na adresi Slavonska avenija 44, Zagreb (u tekstu: Hamapharm), voditelj je zbirke osobnih podataka sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12).

Za sva pitanja oko obrade vaših osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na: info@collagentime.hr ili na tel/fax +385 1 2420 407.

Kopiranje sadržaja

Promjena sadržaja na www.collagentime.hr, u bilo kojem obliku, zabranjena je kao i kopiranje i javno izvođenje.

Vanjske web stranice

www.collagentime.hr u nekim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica koje nisu u vlasništvu Hamapharma te se ovi Opći uvjeti u slučaju korištenja vanjskih web stranica ne primjenjuju. Hamapharm vanjske web stranice ne kontrolira i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koju od njih ili njihov sadržaj. Posjet tim stranicama u cijelosti je na rizik korisnika i Hamapharm ne snosi nikakvu odgovornost.